About me


Hoi allemaal! Ik ben Lindsay, 23 jaar, en woon in Enschede samen met mijn lieve vriend Hein. Ik houd van reizen, filmpjes kijken, uit eten gaan, schoenen, maar bovenal is koken mijn grootste passie. Ik vind het heerlijk om lekker voor mensen te koken en er natuurlijk zelf ook van te genieten. Als ik wakker word ben ik al aan het bedenken wat ik ’s avonds zal gaan koken en ik probeer graag nieuwe recepten uit.

Eerlijk gezegd ben ik pas echt begonnen met zelf koken op mijn 18e toen ik op kamers ging om te studeren. Daarvoor kookte ik af en toe wel eens iets, wat dan ook meestal uit een pakje of zakje kwam. Nadat ik steeds vaker ging koken werd ook mijn liefde voor koken steeds groter. Nu kook ik iedere dag met liefde en de pakjes en zakjes komen er bij mij (bijna) niet meer in.

 

Regelmatig werd mij gevraagd naar recepten en aangezien ik zo veel met koken bezig was, ontstond het idee om een blog te beginnen. Hier kan ik gemakkelijk recepten delen met vrienden en familie en ook zelf bijhouden welke lekkere gerechten ik heb gemaakt. Natuurlijk hoop ik iedereen te inspireren met lekkere recepten en ik deel mijn enthousiasme voor koken graag met jullie. Kijk dus rustig rond, probeer eens wat uit en laat me weten wat je ervan vond! Ik hoop dat jullie er net zo van zullen genieten als ik!

 

Voor meer informatie, vragen of tips ben ik bereikbaar via info@lindsayscooking.nl of stuur een berichtje via mijn contactformulier.