Blog
Villa Chocola
04

okt13

Villa Chocola
image_pdfimage_print

Deze keer is het tijd voor een hotspot: Villa Chocola! De chocolade van Villa Chocola is toch wel één van de lekkerste die ik ooit heb gegeten. Villa chocola ken ik eigenlijk uit Apeldoorn. Tijdens een dagje shoppen zag ik de heerlijke chocolade en ik kon het natuurlijk niet weerstaan om daar even naar binnen te gaan. Ik vond het een erg mooie winkel, met verrukkelijke chocolade. Toen ik vorig jaar hoorde dat ze ook in Enschede zouden komen, was ik dus super blij!

Bij Villa chocola vinden ze dat je chocolade ook op een eigentijdse, originele manier kunt brengen. Ze besteden veel aandacht aan vormgeving en uitstraling van zowel de verpakking als de chocolade. Zo maken ze de producten “eigentijds en soms een beetje eigenwijs”.

Als je de winkel binnenkomt krijg je gelijk een gevoel van luxe; door de producten, maar ook door de uitstraling van de winkel zelf. De vormgeving van de verpakking is strak zwart-wit met een knalroze touch. Dit is echt helemaal mijn smaak! Het wordt doorgevoerd in alle verpakkingen en cadeauartikelen.
Bij Villa Chocola heb je een geruime keus aan artikelen. Zo hebben ze onder andere verschillende repen en tabletten, chocolate chip cookies, taartpunten, cadeauverpakkingen, smeltchocolade en niet te vergeten vele soorten verse bonbons.

Naast al deze artikelen spelen ze ook goed in op feestdagen en seizoenen. Zo zijn er rond sinterklaas de lekkerste chocoladeletters te kopen.

Deze keer heb ik een doosje bonbons samengesteld. Voor €10,- vul je een doosje met bonbons naar jouw keuze. Dit is het zeker waard, want wat zijn ze lekker! Onze favorieten zijn de bonbons met verse room vulling en de bonbon met koffiecrème en pecannoot. Yum!

De taartpunten en brownies had ik nog niet eerder gespot, maar zagen er echt verrukkelijk uit. Daar kom ik zeker nog eens voor terug!

Of je dus op zoek bent naar een mooi en lekker cadeau, of gewoon jezelf een keer wilt verwennen: Villa Chocola is the place to be!

Villa chocola is te vinden in Enschede en in Apeldoorn:

Villa chocola Enschede
Klanderij 17
7511 HS

Villa chocola Apeldoorn
Oranjerie 310
7311 WP

Meer informatie vind je op http://www.villachocola.com

imagrs

No comments so far!

Leave a Comment

Current month ye@r day *