Blog
Knakworst bladerdeeghapjes
21

sep13

Knakworst bladerdeeghapjes
image_pdfimage_print

Deze lekkere hapjes zijn eigenlijk zo simpel dat het bijna geen recept te noemen is. Toch wil ik ze hier met jullie delen. Ze zijn namelijk ontzettend lekker en heel leuk om eens te maken voor bij de borrel.
Iedereen kan deze hapjes maken en ik denk dat ook iedereen ze lekker zal vinden. Serveer ze met een beetje mosterdsaus zoals in dit recept of gewoon met de saus die jij het lekkerst vindt!
Haal dus snel wat knakworstjes en een pakje bladerdeeg in huis en maak ze vanavond!

Ingrediënten

  • Blik (pittige) party knakworstjes
  • 4 plakjes bladerdeeg
  • 1 ei
  • Sesamzaad

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200°C. Haal de plakjes bladerdeeg uit de vriezer en laat ontdooien. Giet de knakworstjes af en klopt het ei los. Snijd het bladerdeeg in reepjes van ongeveer 1 cm breed.

Wikkel elk knakworstje in een bladerdeeg reepje en leg ze op de bakplaat. Ga zo door tot alle de knakworstjes op zijn. Bestrijk ieder hapje met een beetje losgeklopt ei en bestrooi met wat sesamzaad. Zet in de oven en bak in 20 minuten af. Kijk wel goed of de hapjes niet te donker worden, elke oven is natuurlijk anders.

imagrs

4 Comments

Sandra

januari 20 2014 Beantwoorden

Kan je deze hapjes ook koud serveren?! Of zijn ze warm veel lekkerder?!

    Lindsay

    januari 20 2014 Beantwoorden

    Hoi Sandra, ik vind de hapjes warm wel lekkerder, maar je kunt ze ook zeker koud serveren!

Wendy

maart 17 2014 Beantwoorden

Stomme vraag, moet je de knakworstjes eerst opwarmen?

    Lindsay

    maart 17 2014 Beantwoorden

    Geen stomme vraag hoor! Maar nee, dat is niet nodig

Leave a Comment

Current month ye@r day *