Blog
Wraps met kip en avocadosalsa
07

apr13

Wraps met kip en avocado salsa
image_pdfimage_print

Deze wraps zijn zowel koud als lauwwarm lekker om te eten. Als hoofdgerecht is dit natuurlijk heerlijk, maar ook voor de lunch zijn de wraps heel geschikt. Daarnaast kun je ze ook in kleine stukjes snijden en als hapje serveren. Hoe je ze ook eet: genieten is het zeker!

Ingrediënten voor 2 personen

 • 300 g kippendijfilet
 • 1 avocado
 • 1 tomaat
 • ⅓ komkommer
 • ½ teen knoflook
 • Roomkaas met kruiden
 • 4 (meergranen) wraps
 • Gemengde sla
 • Olijfolie
 • 2 tl chilipeper
 • Peper en zout

Bereiding

Bestrooi de kippendijfilets met peper, zout en chilipeper. Verwarm wat olie in de pan en bak de kip op middelhoog vuur in 5-8 minuten bruin en gaar. Snijd de avocado, komkommer en tomaat in kleine blokjes. Hak de knoflook fijn. Maak de salsa door alles samen in een kom te voegen en een eetlepel olijfolie en peper en zout toe te voegen. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking en snijd de kippendijfilets in reepjes.

Smeer een laagje roomkaas op de wraps en leg er wat avocado salsa op. Verdeel er de reepjes kipfilet over. Leg er als laatst nog wat gemengde sla op en rol de wraps op.

imagrs

No comments so far!

Leave a Comment

Current month ye@r day *