Blog
Licor 43 drankje_uitgelicht
19

mrt13

Licor 43: Manzana y Canela
image_pdfimage_print

Ook al begint deze week officieel de lente, de vooruitzichten laten nog niet veel goeds zien. Daarom deze keer een spannende warme drank met Licor 43. De drank vond ik in het blad van de Gall&Gall, waarin een aantal varianten met Licor 43 stonden. Aangezien wij net weer een flesje gekocht hadden, leek dit recept ons lekker om eens uit te proberen.

Het drankje smaakte erg goed en het was lekker kruidig. Wel was het erg machtig! De hoeveelheid in het recept vonden wij voor 1 persoon wel erg veel en de volgende keer zullen we waarschijnlijk een kleiner glas nemen.

Probeer het eens uit en geniet ervan op een koude (winter)dag.

Ingrediënten

  • 150 ml appelsap
  • ½ tl kaneelpoeder
  • 50 ml Licor 43
  • Slagroom

Bereiding

Verwarm de appelsap met het kaneelpoeder en roer er vervolgens de Licor 43 doorheen.
Garneer met een toef slagroom en kaneel.

imagrs

No comments so far!

Leave a Comment

Current month ye@r day *