Blog
Kaaskoekjes_uitgelicht
14

mei14

Review Padpivot + Kaaskoekjes recept!
image_pdfimage_print

padpivotRegelmatig kook ik van een recept. Dit kan uit een kookboek zijn, maar soms ook van internet. Ook al houd ik me (meestal) niet netjes aan het recept, het is toch makkelijk om bij de hand te hebben. Toen ik een paar weken geleden werd benaderd door MobileFun voor het testen van een tablet standaard, was ik dus ook meteen enthousiast! Meestal zet ik mijn tablet of laptop ergens in de woonkamer en loop ik steeds heen en weer. Dit zou natuurlijk veel gemakkelijker zijn.

PadpivotIk mocht de Padpivot testen. Dit is een universele standaard, die geschikt is voor alle merken tablets, e-readers en ook mobiele telefoons. Aangezien ik een Samsung tablet heb, vond ik het erg handig dat deze geschikt is voor alle merken. De standaard is hands free te gebruiken op natuurlijk tafeloppervlakken, maar ook op je dijbeen! Dit had ik nog niet eerder gezien, maar is echt handig. Er wordt een elastische band bijgeleverd waarmee hij om je been te bevestigen is, waardoor hij helemaal stevig staat.

Padpivot2Bovenop de Padpivot zit een beweegbare kleverige pad, met Nanosuction technologie, die blijft plakken aan de tablet. Daarnaast kun je de tablet in alle mogelijke hoeken draaien. Heel handig dus! De Padpivot is ook opvouwbaar, waardoor hij makkelijk in je tas past om mee te nemen.
Ik ben erg blij met deze standaard, dus ik kan het je zeker aanraden. Eén van de eerste recepten die ik kookte met behulp van de standaard waren kaaskoekjes. Super lekker, dus hieronder volgt het recept!

Kaaskoekjes

Deze keer gebruikte ik een recept van Elle Eten. Ik heb het iets aangepast, maar de koekjes waren heerlijk. Ik ben sowieso groot fan van kaas, dus zelfgemaakte kaaskoekjes zijn dan natuurlijk altijd goed! Je kunt nog variëren met de kruiden en eventueel nog maanzaad of sesamzaad toevoegen.

Ingrediënten

  • 100 g bloem
  • 100 g boter
  • 100 g kaas
  • ½ tl zout
  • ½ tl paprikapoeder
  • ¼ tl chilipoeder

Bereiding

Doe de boter en bloem in een kom en wrijf door elkaar tot het goed gemengd is. Voeg dan de kaas en kruiden toe en meng het kort tot het goed verdeeld is. Maak er een rol van en verpak in plasticfolie. Laat minstens één uur in de koelkast koelen.

Verwarm de oven voor op 220°C. Haal het deeg uit de koelkast. Snijd het deeg in plakjes van ongeveer ½ cm. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en bak in 8-10 minuten af in de voorverwarmde oven. Zorg dat ze niet te donker worden. Ze worden harder na het afkoelen.

Kaaskoekjes

Bron: geïnspireerd op recept van Elle Eten

imagrs

No comments so far!

Leave a Comment

Current month ye@r day *