Blog
Winactie_post
23

apr14

Rosti Mepal review + Winactie!
image_pdfimage_print

Rosti Mepal heeft een vernieuwde webshop! Het zou kunnen dat er niet gelijk een belletje gaat rinkelen bij de naam Rosti Mepal, maar toch is er een grote kans dat je wel iets van dit merk in huis hebt. Zo verkopen ze van alles voor in de keuken, zoals beslagkommen en servies, maar ook lunchtrommels en drinkbekers.

Alle producten die Rosti Mepal verkoopt zijn vanaf nu ook in alle kleuren en maten online bestellen. Daarnaast zijn er onderdelen van verschillende producten verkrijgbaar, waardoor je niet het hele product opnieuw hoeft te kopen. Dat bespaart natuurlijk kosten en is duurzaam!

Als ik rondkijk in de webshop is er genoeg dat ik zou willen hebben. Bijvoorbeeld de bekende beslagkom in een lekkere knalkleur of het servies; super leuk voor een picknick! Klik hier om het servies te bekijken.

Zelf heb ik de shaker uitgeprobeerd en ik was er erg blij mee. De shaker heeft een inhoud van 400 ml met een duidelijke maatverdeling tot 300 ml. De deksel sluit goed af en lekt niet. Ik had verwacht dat er een soort rooster in zou zitten voor het mixen, maar in plaats hiervan zit er profiel in de deksel wat ook helpt bij het mengen. Je kunt er bijvoorbeeld eieren mee klutsen of een lekkere dressing mee maken. Ik vond het erg makkelijk om snel dingen te mixen met deze shaker.

Als jou deze shaker nu ook erg handig lijkt, heb ik goed nieuws: Ik mag van Rosti Mepal één van deze leuke shakers weggeven!

Wat moet je doen?

  • Laat me in een reactie hieronder weten dat je mee wilt doen (Vergeet niet je e-mailadres in te vullen in het daarvoor bestemde vakje, zodat ik contact met je kan opnemen)
  • Like mijn facebookpagina
  • Niet verplicht, maar wel leuk: deel dit bericht ook via facebook

Deze actie is inmiddels afgelopen! Uit alle reactie heb ik een winnaar geloot en diegene heeft een berichtje van mij gekregen. 

Meer producten en informatie vind je hier

imagrs

8 Comments

Esther

april 23 2014 Beantwoorden

Hai Lindsay

Ik doe mee!!!!

groetjes

Daisy

april 23 2014 Beantwoorden

Gisteren toevallig op zoek naar een shaker in de kast maar helaas spoorloos. Dus deze is zeker welkom! Ook meteen gedeeld op Facebook! Veel succes met deze leuke winactie.
Groeten Daisy

Fred de Boer

april 23 2014 Beantwoorden

Lijkt me leuk om ook weer eens wat te winnen. Dus ik doe mee!!!

Monique

april 23 2014 Beantwoorden

Natuurlijk doe ik mee, harstikke leuk!

Fred

april 25 2014 Beantwoorden

Heel handig als de kinderen komen brunchen en ik moet roereieren maken. :-)

Marieke

april 29 2014 Beantwoorden

Super leuke dingen hebben ze bij Rosti Mepal. Ik doe graag mee aan deze actie. Mocht ik winnen, is dit een heel handig ding voor een hoop van jouw gerechten. Daarnaast zou ik deze shaker gaan gebruiken om een dressing te maken en (dus heel handig!) mee te nemen naar mijn werk.
Dan alleen nog een plekje vinden in mijn keuken…

Bijoux Ours

april 29 2014 Beantwoorden

Wat een leuke actie, nu maar duimen ;)

Evy

mei 7 2014 Beantwoorden

Dit zou super handig zijn! Ik doe mee :)

Leave a Comment

Current month ye@r day *