Blog
Blue sakura_slider
02

dec13

Blue Sakura
image_pdfimage_print

Sinds deze zomer is Enschede een sushi restaurant rijker. Een paar weken geleden hebben wij hier voor het eerst gegeten en waren erg enthousiast! Daarom een tip voor deze leuke hotspot.

Blue Sakura is een ‘All you can eat’ restaurant met meer dan 100 gerechten voor een vaste prijs. Daarnaast is het ook mogelijk om A la carte te eten of af te halen. Ze hebben een ruime keuze op de kaart. Zo kun je er terecht voor sushi, sashimi, frituurgerechten, salades, noodles, soepen en nog veel meer. Er zijn vlees en vis gerechten, maar ook voor de vegetariërs is er voldoende te kiezen.

Bij het ‘All you can eat’ concept heb je 2,5 uur de tijd voor het diner. Op tafel ligt naast de kaart een bestellijst waarop je kunt turven welke gerechten je wilt hebben. Per ronde mag je per persoon maximaal 5 gerechten kiezen. Op de bestellijst staan 4 rondes, maar mocht je meer rondes willen kun je gewoon een nieuwe bestellijst vragen. Als je de bestellijst hebt ingevuld, leg je hem op de hoek van de tafel voor de medewerkers om hem op te halen.

Zoals ik al zei waren wij erg enthousiast. Ten eerst vond ik de inrichting erg mooi. De inrichting is donkergrijs met blauwe accenten; helemaal mijn smaak. Ten tweede was het eten echt heerlijk! We hebben veel verschillende sushi gegeten, lekkere grill gerechtjes en andere warme gerechtjes. Mijn favorieten waren de crispy maki, het rundvlees in een heerlijk sausje en de verschillende nigiri.

Ik had verwacht dat je door het systeem met een maximaal aantal gerechten per ronde misschien te lang moest wachten tussen de verschillende rondes. Niets was minder waar; de bestellijst werd snel weer opgehaald en de nieuwe gerechten stonden super snel op tafel. Uiteindelijk hebben we heerlijk en heel veel (misschien wat te veel haha) gegeten.

Als ik een klein nadeel moet noemen is het dat de bediening niet van alles op de hoogte was. Zo vroegen wij waar de ‘visspies’ van was gemaakt. Er werd ons verteld dat het van de Japanse winkel kwam, maar dat ze niet wist wat het precies was. Een raadsel dus wat we nu echt hebben gegeten.

Aangezien ze nog niet zo lang open waren hebben we ze dit vergeven en we hebben echt genoten van een heerlijke avond. Ik kan iedereen aanraden om hier eens te gaan eten. Ook als je niet zo bekend bent met sushi of er niet zo van houdt zijn er zo veel andere gerechten te eten, dat je er zeker voldaan vandaan komt. Aanrader dus!

Blue Sakura
Oude markt 21
7511 GB Enschede
http://www.bluesakura.nl/

Binnenkort openen ze een nieuwe vestiging in Zwolle. 

imagrs

No comments so far!

Leave a Comment

Current month ye@r day *