Hoofdgerecht
image_pdfimage_print
Risotto met tomatensaus_uitgelicht
31

okt 2013

Ook deze maand deed ik weer mee aan de foodblogswap. Het blijft erg leuk om op deze manier andere blogs te leren kennen. Deze maand mocht ik koken van het blog van Cécile: De smaak van Cécile. Voor Cécile is koken ontspanning en plezier en ze vind het leuk om te fotograferen en schrijven. Door…

1 reactie

-

Read More
Pompoentaart1
23

okt 2013

31 oktober is het weer Halloween! Wat natuurlijk absoluut bij Halloween hoort zijn pompoenen. Geef je een Halloween feestje of lijkt het je leuk om eens wat leuks te bakken met pompoen? Dan heb ik hier een super recept voor je. Dit recept is voor een heerlijke pompoentaart met een krokante deegbodem en een zachte…

Reageren?

-

Read More
Rijstkoekjes_GA3
21

okt 2013

Met rijst kun je natuurlijk alle kanten op, maar wist je dat je er ook lekkere koekjes van kan maken? De koekjes worden door het bakken krokant van buiten met een zachte binnenkant. Ze zijn het lekkerst als ze net uit de pan komen, maar ook koud zijn ze prima te eten. Deze variant met…

Reageren?

-

Read More
Spicy gehaktballetjes met mie
15

okt 2013

Met dit recept laat ik je zien dat je echt niet altijd een pakje saus nodig hebt voor een lekker oosters gerecht. Dit gerecht is snel klaar en echt iedereen kan het maken. De heerlijke gekruide gehaktballetjes combineren goed met de zoete ketjapsaus. Als je de saus te dun vindt, kun je het binden met…

Reageren?

-

Read More
Guinness stew1
11

okt 2013

Op dagen als vandaag, wanneer het lijkt dat het nooit meer gaat stoppen met regenen, is er toch niets lekkerder dan een goede stoofpot. In Irish pubs zie je vaak op de menukaart stoofpotjes met Guinness. Aangezien ik dit altijd heerlijk vind, wilde ik het nu zelf eens proberen. Daarom hier voor jullie een lekkere…

Reageren?

-

Read More
Aardbeien tiramisu_GA1
07

okt 2013

Dit recept voor aardbeien tiramisu maak ik eigenlijk al een paar jaar en het is echt een succesrecept. Iedereen die het proeft vindt het heerlijk! Het is gemakkelijk voor te bereiden doordat het een tijdje in de koelkast moet opstijven. Je kunt de tiramisu maken in een grote schaal waar iedereen een stuk uit kan…

2 reacties

-

Read More
Villa Chocola
04

okt 2013

Deze keer is het tijd voor een hotspot: Villa Chocola! De chocolade van Villa Chocola is toch wel één van de lekkerste die ik ooit heb gegeten. Villa chocola ken ik eigenlijk uit Apeldoorn. Tijdens een dagje shoppen zag ik de heerlijke chocolade en ik kon het natuurlijk niet weerstaan om daar even naar binnen…

Reageren?

-

Read More