Amuse
image_pdfimage_print
Trio van amuses
29

apr 2013

Amuses vind ik altijd erg leuk om te maken. Het zijn lekkere hapjes die er ook nog mooi uitzien. Een tijdje terug heb ik deze leuke amuse setjes op de kop getikt, en nu had ik eindelijk de mogelijkheid om ze te gebruiken. Aangezien mijn vriend en ik drie mensen te eten kregen, is dit…

Reageren?

-

Read More
Asperges met groene kruiden en ei
24

apr 2013

Het aspergeseizoen is weer begonnen, dus ook hier staan ze op het menu. Het asperge seizoen is kort en loopt officieel van de tweede donderdag in april tot 24 juni. De witte asperges zijn onder de grond gegroeid en hebben daarom de witte kleur behouden. De groene asperges hebben wel zon gezien. Het is belangrijk…

2 reacties

-

Read More
Biefstuk stroganoff
19

apr 2013

Probeer dit weekend eens deze biefstuk met stroganoff saus! Het gerecht is lekker snel klaar en smaakt heerlijk. Bak de biefstukjes zoals jij ze het lekkerst vindt. Het is in ieder geval belangrijk om ze te laten rusten, zodat alle sappen zich weer kunnen verdelen in het vlees. Zo krijg je lekker mals vlees. Ingrediënten…

Reageren?

-

Read More
Indiase wortelsoep
15

apr 2013

Wortelsoep heeft een zachte zoete smaak en een geweldige oranje kleur. Door de toegevoegde kruiden en specerijen krijgt de soep een lekker Indiaas tintje. Wij hebben het deze keer als hoofdgerecht gegeten en dan is dit recept voldoende voor 2 personen. Als je het als voorgerecht wilt eten, kan je er met 4 personen ook…

Reageren?

-

Read More
Pastaovenschotel met ei
12

apr 2013

Het bereiden van deze ovenschotel kost maar weinig tijd en het is zeker niet moeilijk. De ovenschotel is ruim voldoende voor 2 personen, maar met een lekkere salade erbij kan het ook voor 3 personen. Je kunt natuurlijk ook meer kuiltjes in de pasta maken voor meer eitjes. Ingrediënten voor 2-3 personen 200 g pasta…

Reageren?

-

Read More
Zandkoekjes met amandelmeel
10

apr 2013

Ik wilde al een tijdje een keer met amandelmeel bakken. Dit recept is eigenlijk het basisrecept voor zandkoekjes, waarbij ik de helft van de bloem heb vervangen door amandelmeel. Amandelmeel is in feite niets anders dan gemalen amandelen. Het is zeer rijk aan vitaminen en mineralen en het bevat een stuk minder koolhydraten dan tarwebloem….

9 reacties

-

Read More
Wraps met kip en avocadosalsa
07

apr 2013

Deze wraps zijn zowel koud als lauwwarm lekker om te eten. Als hoofdgerecht is dit natuurlijk heerlijk, maar ook voor de lunch zijn de wraps heel geschikt. Daarnaast kun je ze ook in kleine stukjes snijden en als hapje serveren. Hoe je ze ook eet: genieten is het zeker! Ingrediënten voor 2 personen 300 g…

Reageren?

-

Read More
Trifle amarena2
03

apr 2013

Het is jammer dat amarena kersen zo slecht verkrijgbaar zijn, want ik vind ze echt heerlijk! Vorige week was ik bij de Lidl en daar zag ik ineens een potje van deze lekkere kersjes staan. Aangezien ik ze nog nooit bij een andere supermarkt heb zien staan, nam ik natuurlijk meteen een potje mee. Amarena…

Reageren?

-

Read More
Rendangpasteitje2
02

apr 2013

Een tijdje geleden maakte ik deze heerlijke pasteitjes voor het eerst, nadat ik het recept had gezien in de Allerhande. Het was zeer geslaagd, dus vandaag stonden ze weer op het menu en deel ik het recept hier met jullie. Het vlees in de pasteitjes smaakt lekker oosters en het wordt super zacht door het…

1 reactie

-

Read More